Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Palvelumme

Kiinteistöpalvelut - Asiakasesimerkit


Kehittävä strateginen kumppanuus vaatii rohkeutta, kriittisyyttä ja rakentavaa palautekulttuuria. Kun molemmat osapuolet sitoutuvat aidosti kehityshankkeisiin, syntyy tuloksia ja koko alaa mullistavia ratkaisuja.
 Lue lisää >>

Case: ISS paransi LähiTapiolan henkilöstön viihtyvyyttä onnistuneella lounasravintolan tilamuutoksella

Yli tuhat ihmistä päivässä ruokailee LähiTapiolan Espoon Campuksen ravintolassa. Aiemmin lounastaukoja ravintola-asiakkaita haittasi ruuhka, mutta uusi ravintolakonsepti ratkaisi pulman ja lisäsi viihtyvyyttä. Lue lisää >>


Case: Kuopion talvisten katujen kunnossapito vaatii saumatonta yhteistyötä
Kuopiossa kuntatekniikkalaitos Mestar ja ISS huolehtivat yhdessä, että tiet pysyvät lumesta puhtaina ja kuopiolaisten arki sujuu keskellä talvea. Kuopion kaupunki ja ISS ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2004. Senaatti Kiinteistöt laajensi kiinteistöjensä etävalvonnan koko maahan. Keskitetty valvonta suitsii energiahukan  »
Valtionkiinteistöjä hallinnoiva Senaatti-kiinteistöt on hyödyntänyt ISS:n Energianhallintakeskuksen palveluita jo pitkään. Nyt etävalvonta ulotetaan lähes kaikkiin merkittäviin kiinteistöihin ympäri Suomea.
Teollisuuskiinteistön ylläpito on kokopäivätyötä: Kokonaisvastuu yhdellä yhteistyökumppanilla »
Meira ulkoisti kiinteistönsä manageroinnin ISS:lle viitisen vuotta sitten, kun sen ylläpito vei liikaa resursseja yhtiön ydinliiketoiminnalta. Meiran toimitusjohtaja Raimo Sinisalo on tyytyväinen ratkaisuun. Ammattimainen kiinteistöpalveluntuottaja tietää aina, mistä hankkia tarvittavat huoltotyöt päivän hintaan.

Asiantuntijat: Seitsemän neuvoa kiinteistöpalveluiden ostamiseen »

Kiinteistöpalveluita ulkopuolelta ostettaessa on uskallettava tehdä muutoksia, jotka vaikuttavat. Jollei rakenteisiin kosketa riittävästi, ulkoistamisen hyödyt ydintoiminnalle jäävät usein puolitiehen. Lue asiantuntijoidemme neuvot onnistuneeseen ulkoistamiseen.

Osuuskauppa Keskimaa leikkasi yli 10 prosenttia kiinteistöjen kuluista »

Osuuskauppa Keskimaa säästi vuonna 2013 liki kaksi miljoonaa euroa kiinteistöjen energiasta ja muista kiinteistökuluista. Kulut vähenivät muun muassa kiinteistöhuollon ja siivouksen palvelukuvauksia tarkentamalla.

Ympäristön ehdoilla »

Kestävän kehityksen vaatimusten huomiointi näkyy toiminnan ja palveluiden laadun jatkuvana kehittämisenä kiinteistöpalveluyrityksessä. ISS Palveluiden saavuttama ISO 14001 -ympäristösertifiointi kertoo asiakkaalle myös riskienhallintakyvystä ja vastuullisuudesta.

Kari Virta: Kumppanuus korostuu »

– Joustavuus, palvelun laatu ja yritysvastuullisuus ovat nousemassa kustannustehokkuuden rinnalle kilpailutekijöinä. Ne ajavat lopulta perinteisten ”kovien” arvojen ohi. Uskon, että näemme muutoksen realisoituvan 3–5 vuoden sisällä, ISS Palveluiden toimitusjohtaja Kari Virta visioi.

Asiantuntijat: Palvelua ajan hermolla »

Kysyimme kahdelta asiantuntijalta, millaisia palvelualan muutoksia on ennakoitavissa lähitulevaisuudessa.

ISS wise – viisas valinta kiinteistöjen ylläpitoon »

Kaikille kiinteistönomistajille on tärkeää, että kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa ja sen arvo säilyy. Kiinteistönhoito ja –huolto vaikuttavat suoraan molempiin. ISS wise ottaa kokonaisvastuun kiinteistön toimivuudesta, viihtyisyydestä ja energiatehokkuudesta.

Suunnitelmallisuus on kiinteistön ylläpidon perusta »

Kiinteistön ylläpidossa tikittää kaiken aikaa oma vuosikellonsa, joka kertoo, mitkä tehtävät on kulloinkin hoidettava. Paitsi suunnitelmallisuutta, sujuva ylläpito vaatii myös joustavuutta sään ja tilanteen mukaan sekä lukuisien ammattilaisten yhteistyötä.

Case: Ratamestarinkatu 9 siirtyi energiatehokkaampaan aikaan »

Helsingin Pasilassa sijaitsevan Ratamestarinkatu 9:n kiinteistön elinkaari pidentyi pitkälle tulevaisuuteen peruskorjauksen ansiosta. Peruskorjauksen suunnittelun tukirankana toimi PromisE-ympäristöluokitus.
Puhtaan sisäilman puolesta »
Rakennusten energiatehokkuusvaatimukset edellyttävät tiiviitä rakenteita ja koneellista ilmanvaihtoa. Jotta sisäilma säilyisi puhtaana, ilmanvaihtolaitteistojen tulee olla kunnossa ja niitä tulee huoltaa säännöllisesti.

Kiinteistöpalveluiden kolmas aalto »

Parhaimmillaan kiinteistöpalveluiden ostaminen ulkopuoliselta palveluntarjoajalta tuo lisää arvoa sen hankkijan omaan liiketoimintaan. Professori Seppo Junnila uskoo, että tähän niin sanotun kolmannen aallon palveluhankintabuumiin päästään Suomessa 5-8 vuoden sisällä.
Vantaa: Huolellisella suunnittelulla fiksu kilpailutus »

Vantaa ulkoisti korjausrakentamisen kesäkuussa 2011. Kaupunki saa samalla rahalla enemmän oikein kohdistettuja korjauspalveluita. Hyvä esisuunnittelu ja vuoropuhelu yritysten kanssa olivat tärkeä osa kilpailutusta.
Jyväskylä: Palvelujen kilpailuttaminen kannattaa  »

Jyväskylässä pidetään kunnallisten kiinteistöpalvelujen ostamista luonnollisena. Kilpailu lisää tehokkuutta, johon sisältyvät sekä säästetyt eurot että kohentunut laatu.

Hyvä sisäilma sataa työnantajan laariin »

Työnantajan kannattaa satsata miellyttävään ja terveelliseen työympäristöön. – Työpaikan hyvällä sisäympäristöllä voi vaikuttaa selkeän myönteisesti sekä tehdyn työn laatuun ja määrään että työnantajan työvoimakustannuksiin, tietää työterveyspäällikkö Anne Tallgren ISS Palvelut Oy:stä.
Case: ISS Palvelut päivitti Fujitsu-talon nykyaikaan »

ISS Palvelut päivitti Suomen Fujitsun Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevan pääkonttorin koko kiinteistöautomaatiojärjestelmän. Kiinteistön omistava eläkeyhtiö Varma uusi samalla myös rakennuksen alakeskus- ja huonesäätimet sekä jäähdytyspalkkiventtiilit.
 
 
 

 

VIDEOT 

Video: Hankesuunnittelun tärkeys »

Mitä vaiheita hankesuunnittelu sisältää ja mitä siinä pitää huomioida? Hankesuunnittelupäällikkö Mervi Savolainen vastaa kysymyksiin.
Video: Kiinteistön ylläpitopalvelut »
Katso, miten kiinteistöjen ylläpidon ja energiankulutuksen raportointi toimii Senaatti-kiinteistöissä.
Video: HP:n pääkonttori Suomen ympäristöystävällisimpien kiinteistöjen joukkoon » 

Suomen Hewlett-Packardin pääkonttori vähensi päästöjään yhdessä vuodessa noin 180 omakotitalon vuosittaisten päästöjen verran. Tuloksena ISS:n ja HP:n työtekijöiden yhteisestä työstä oli kultainen LEED-sertifikaatti.
 
 

 

DIATIIVISTELMÄT

 


 

KUVAGALLERIAT

 


Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö

Valtakunnallinen vaihde: 0205 155

Video: Miten voit varmistaa kiinteistösi arvon ja toiminnan?

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut Katso video

Parempi sisäilma

sisailma_landari219
Hyvä sisäilma vaikuttaa hyvinvointiin, terveyteen, työntekijöiden viihtyvyyteen ja työtehokkuuteen. Lataa opas, tutustu caseihin ja katso webinaari.
iss.fi/sisailma