Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista

ISS solmii pohjoismaisen Vested-sopimuksen globaalin asiantuntijayrityksen kanssa

ISS ja maailmanlaajuisesti toimiva asiantuntijapalveluita tarjoava yritys ovat solmineet viisivuotisen Vested-kumppanuussopimuksen. Sopimus käsittää noin 90 toimistoa Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.
Uusi sopimus on ISS:n ensimmäinen kaikkia Pohjoismaita koskeva ja neljäs maailmanlaajuinen Vested-mallinen sopimus. Vested-sopimukset ovat joustavia, tulosperusteisia kumppanuussopimuksia, joiden tarkoitus on toteuttaa osapuolten yhteisesti laadittua visiota ja saavuttaa yhteisesti määritellyt tulokset. Nyt käynnistetyn kumppanuuden tavoitteena on rakentaa yhdessä parasta työpaikkakokemusta ja näin auttaa kummankin osapuolen työntekijöitä tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

ISS:llä on tämän globaalisti toimivan asiakkaan kanssa voimassaoleva sopimus Tanskassa. Nyt sopimusta laajennetaan Vested-mallin mukaiseksi, ja sopimukseen lisätään Norja, Ruotsi ja Suomi, joissa ISS tarjoaa kokonaispalveluratkaisun asiakkaan 90 toimistossa.

Vested-sopimus astuu voimaan 1. lokakuuta 2019.

– Olemme ylpeitä voidessamme käynnistää Vested-kumppanuuden jälleen yhden suuren globaalin asiakkaan kanssa. Vested-kumppanuudet ovat suotuisia kummallekin osapuolelle; tavoitteet ovat yhteiset, ja niiden eteen tehdään yhdessä työtä. Meillä on ollut Tanskassa antoisa asiakassuhde, ja laajentaminen koko Pohjolaan on todiste tämän kaltaisten kumppanuuksien tehokkuudesta. Olemme iloisia, että pääsemme tarjoamaan yhä laajemmin loistavaa työpaikkakokemusta ja sitä tukevia palveluita, sanoo toimitusjohtaja Jacob Götzsche, ISS Europe.


Mediakyselyt:
Rajiv Arvind, Senior Communications Manager, +45 3817 6211

Sijoittajakyselyt:
Martin Kjær Hansen, Head of Group Investor Relations, +45 3817 6431
Louisa Grue Baruch, Senior Investor Relations Manager, +45 3817 6338


Mikä on Vested?
Vested on liiketoimintamalli, jonka avulla luodaan tiiviiseen yhteistyöhön perustuvia liiketoimintasuhteita – kumppanuuksia, joissa molemmat osapuolet ovat yhtä sitoutuneita toistensa tavoitteisiin ja menestykseen. Vested perustuu Tennesseen yliopiston College of Business Administrationin toteuttamaan ja US Air Forcen rahoittamaan palkittuun tutkimukseen. Lue lisää: www.servicefutures.com/vested-outsourcing-next-big-thing.


ISS on johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, jonka toiminnan keskiössä on erinomaisen työpaikkakokemuksen luominen. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa ISS kehittää kiinteistön käyttäjien hyvinvointia, vähentää kiinteistöjen ympäristövaikutuksia sekä suojelee ja ylläpitää kiinteistöjä. ISS toteuttaa ainutlaatuista dataan, analyyseihin ja palvelukehitykseen perustuvaa konseptiaan toimistoissa, tehtaissa, lentokentillä, sairaaloissa ja monissa muissa kohteissa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2018 ISS-konsernin globaali liikevaihto oli 9,86 miljardia euroa.