Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista
Website_464x207px_The-Best-of-Best

IAOP: ISS on "parhaista parhain"

Kansainvälinen ulkoistamisen ammattilaisten etujärjestö IAOP julkaisee vuosittain top 100 -listan parhaista ulkoistamispalveluita tarjoavista yrityksistä. Tänä vuonna IAOP on myöntänyt ISS:lle "best of the best" -erityistunnustuksen, jonka saa yritys, joka on vuodesta toiseen listan kärjessä ja johtaa siten alan kehitystä.
– ISS:llä ulkoistaminen tarkoittaa samaa kuin kumppanuus. Me teemme asiakkaidemme kanssa syvää yhteistyötä luodaksemme parhaita mahdollisia työympäristöjä. Niitä luovat ammattitaitoiset ja ratkaisukykyiset osaajamme hyödyntäen maailmanluokan teknologioita, maailmanlaajuisesti. Me olemme ylpeitä ja kiitollisia IAOP:n tunnustuksesta, joka kertoo siitä, että tuomme arvoa asiakkaillemme ja kannamme yritysvastuumme, ISS-konsernin toimitusjohtaja Jeff Gravenhorst sanoo.

IAOP:n toimitusjohtaja Debi Hamill onnittelee ISS:ää:

– Tunnustus alleviivaa sitä sitoumusta, asiantuntemusta ja kertakaikkisen kovaa työtä, jota parhaista parhaat ulkoistamispalveluita tarjoavat yritykset tekevät ja osoittavat. ISS on vuodesta toiseen saanut korkeimpia arvosanoja kategorioissa, joissa arvioidaan johtajuutta, asiakasreferenssejä, innovaatioita ja yritysvastuuta. Lisäksi ISS on ollut listalla useana vuonna peräkkäin.

Vuonna 2018 ISS:n kokonaispistemäärä oli 7,33/8. Kaikkien IAOP:n Global Outsourcing 100 -listalla olevien yritysten keskiarvo oli 4,81.IAOP eli International Association of Outsourcing Professionals on maailmanlaajuinen ulkoistamisen ammattilaisten etujärjestö, joka tuo yhteen asiakkaat, palveluntuottajat ja konsultit tavoitteenaan luoda yhteistyöhön ja dataan pohjautuva yhteisö, joka kannustaa toiminnan kehittämiseen ja sertifiointiin liiketoiminnan palvelumallien ja arvontuoton parantamiseksi. www.IAOP.org