Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista
Kimilinen_464

ISS Palvelut panostaa projekteihin ja tilapalveluihin – Hannu Kimiläinen palvelujohtajaksi

Tilamuutokset, -uudistukset ja muut rakentamisprojektit ovat keskeinen osa ISS:n kiinteistöpalveluita. Tätä projektiliiketoimintaa tulee ISS:lle johtamaan marraskuussa Hannu Kimiläinen, joka siirtyy tehtävään Consti Yhtiöiden liiketoimintajohtajan paikalta.
– Hienoa palata yritykseen, jonka ydinosaamista kiinteistön ylläpito on, sanoo Kimiläinen, joka on viimeiset 4,5 vuotta vastannut johtoryhmän jäsenenä Consti Yhtiöiden huolto- ja ylläpitotoiminnasta ja siihen liittyvästä palvelu-urakoinnista sekä asiakkuustoiminnoista. Palaamisella Kimiläinen viittaa tätä aiempaan ISS-historiaansa: hän ehti 2010-luvun molemmin puolin työskennellä ISS:llä asiakkuus- ja projektijohtajana.
 
Kimiläisen palkkaaminen kertoo ISS:n panostuksesta projekteihin ja tilapalveluihin. Kimiläinen ottaa nämä toiminnot vastuulleen.

–Asiakkaamme haluavat kasvavassa määrin samalta toimittajalta remonttiurakoinnit ja sen jälkeisen palvelutuotannon. Siksi projektiliiketoimintamme avainasiakkuuksissamme on kasvanut mukavasti. Teemmekin yhä vaativampia toteutuksia avainasiakkaillemme niin teollisuudelle, kaupan alalle kuin toimistoympäristöihinkin avaimet käteen -periaatteella – suunnittelusta toteutukseen. Projektiosaamiselle on kasvavaa kysyntää ja meillä on niin osaamista kuin halua vahvistaa sitä edelleen. Tätä lähdemme Hannun johdolla tekemään, on mahtavaa saada Hannun kaltainen osaaja tiimiimme. ISS:n Kiinteistön ylläpitopalvelut -liiketoimintayksikön johtaja Riku Kolari sanoo.


Katso, miten ISS toteutti vaativan puhdastilalaboratorion kolmessa kuukaudessa >>