Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista

Prevent 360 ja AVARN Security käynnistävät yhdistymisen suunnittelun

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt Prevent 360 Turvallisuuspalveluiden ja AVARN Securityn yhdistämisen, josta yhtiöt tiedottivat sopineensa tammikuussa 2018. Prevent 360 on toiminut ISS Palveluiden pääasiallisena kumppanina turvallisuuspalveluiden tuotannossa.
ISS Palveluiden pääasiallisena turvallisuusalan kumppanina toiminut Prevent 360 ja AVARN Security aloittivat liiketoimintojensa yhdistäminen suunnittelun. Yhdistäminen koskee turvallisuus- ja hälytyskeskuspalveluja sekä turvatekniikkaa, joiden osalta yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa vuodessa. Yhdistämisen myötä syntyvä tuvallisuusalan yhtiö työllistää noin 4 000 turvallisuusalan ammattilaista.

ISS Palveluille ja asiakkaillemme Prevent 360 jatkaa palveluiden tuottamista nykyisten sopimusten mukaisesti. Järjestelyn myötä syntyvä turvallisuusalan yhtiö pystyy jatkossa tarjoamaan entistäkin kokonaisvaltaisempia ja monipuolisempia turvallisuuspalveluita ja teknisiä ratkaisuja. Yhtiöllä on mahdollisuus investoida merkittävästi turvallisuusalan palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen. ISS Palveluiden asiakasvastaavat pitävät asiakkaamme ajan tasalla kaikista turvallisuuspalveluihin liittyvistä kehitysaskeleista.

Prevent 360 ja AVARN Security pyrkivät suunnittelemaan ja pitkälti myös toteuttamaan tärkeimmät yhdistymiseen liittyvät toimenpiteet ennen vuodenvaihdetta. 

Kilpailu- ja kuluttajaviraston antama hyväksyntä yhdistämiselle on ehdollinen: järjestelyn toteutumisen ehtona on, että muodostettavan yhtiön on myytävä vartioinnin liiketoimintoja siten, että myytävä kokonaisuus mahdollistaa ostajan kasvun varteenotettavaksi toimijaksi suurten asiakkaiden markkinalle. Lisäksi AVARN Security sitoutuu tuottamaan alihankintana kilpailijoille tai potentiaalisille kilpailijoille tiettyjä piirivartiointi- ja hälytysvastepalveluita sekä hälytyskeskuspalveluita kolmen vuoden ajaksi. Näillä ehdoilla pyritään ehkäisemään yrityskaupan haitallisia kilpailuvaikutuksia suurten vartiointi- ja turvallisuuspalveluita hankkivien asiakkaiden markkinoilla.