Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista

Vartiointialan lakkovaroitus – ISS varautuu kumppaneidensa kanssa mahdolliseen poikkeustilanteeseen

Palvelualojen ammattiliitto PAM on jättänyt lakkovaroituksen vartiointialalle. Toteutuessaan kolmen päivän lakko alkaisi keskiviikkona 24.10. kello 00.00 ja päättyisi 26.10. kello 24.00. Lakko koskisi koko vartiointialaa.
 
ISS Palvelut on aloittanut yhteistyössä vartiointialan kumppaneidensa kanssa suunnittelun poikkeustilanteen varalle. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että mahdollisen lakon aikaiset haitat asiakaskohteissamme jäävät mahdollisimman pieniksi ja että toiminta yhteiskunnalle kriittisissä kohteissa voitaisiin turvata.
 
Tässä vaiheessa emme tiedä mahdollisen lakon täsmällisiä vaikutuksia, mutta asiakasvastaavamme ovat asiakkaisiin yhteydessä heti, kun tarkempaa tietoa on saatavilla. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta mahdollisen lakon vaikutukset saadaan minimoitua asiakaskohteissa.
 
Jukka Jäämaa
Toimitusjohtaja
ISS Palvelut
 
 
Palvelualan työnantajat PALTA ry:n ja Palvelualan ammattiliitto PAM ry:n neuvottelut vartiointialan työehtosopimuksesta keskeytyivät maanantaina 8.10.2018. PAM ry:n lakkoilmoituksen myötä vartiointialan neuvottelut siirtyvät valtakunnansovittelijan prosessiin.