Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista
Sari-ja-Jutta

Abiturientti Jutta Selin tutustui ISS Suomen henkilöstöjohtajan arkeen

ISS:n henkilöstöjohtaja Sari Suono-Rasehorn sai tiistaina 31.10. seurakseen erityisen vieraan: Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla opiskeleva Jutta Selin kulki päivän ajan Sarin mukana ja ammensi arvokasta oppia tulevaa työuraansa varten.

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämän NY Job Shadow -päivän tavoite on kirkas: yrittäjyydestä ja johtotehtävistä kiinnostunut nuori saa mahdollisuuden nähdä, millaista johtajan arki on, ja innostua valitsemastaan urasta entisestään. Tänä vuonna päivässä oli mukana 50 johtajaa ja yhtä monta nuorta, jotka kaikki ovat osallistuneet kouluissaan yrittäjyyskasvatusohjelmaan. ISS:n henkilöstöjohtaja Sari Suono-Rasehornin matkassa kulki ylöjärveläinen Jutta Selin, jolle ura yrittäjänä tai johtotehtävissä on ollut tavoite ihan pienestä saakka.

– Se, että saa vaikuttaa itse asioihin ja myös omiin aikatauluihinsa, Jutta perustelee tähtäintään ja jatkaa: – Sarin päivä on vaikuttanut kiireiseltä ja sellainen sopii minullekin: tykkään siitä, että koko ajan mennään ja tehdään.

Jutta vaikuttaa nuorelta naiselta, joka elää kuten sanoo: tämän vuoden abiturientti on jo kirjoittanut kaksi ainetta, tekee kahta työtä opintojen ohessa ja kilpailee lisäksi kansainvälisellä tasolla painonnostossa. 18-vuotias saavutti juuri hopeaa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa 20-vuotiaiden sarjassa. Kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen tavoitteena on kauppakorkeakoulu. Viime vuoden Nuori yrittäjyys -kilpailussa Jutta kavereineen pääsi Liikkuvat lapset -yrityksellään finaaliin. Yrityksen toimintaideana oli tuottaa liikunnallisia päiviä lapsille – eräänlainen palveluyritys siis sekin.

– ISS:n palveluissa minut yllätti niiden monipuolisuus, se miten kokonaisvaltaisesti ISS tuottaa kaikkia kiinteistöpalveluita, kuten cateringiä, Jutta kommentoi ISS:n pääkonttorilla Ultimes Business Gardenissa syödyn lounaan jälkeen.

Sari Suono-Rasehornille päivä Jutta Selinin kanssa oli niin ikään antoisa. Nuorten näkemykset ovat arvokkaita ISS:n matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Yhtenä Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ISS myös tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia.

– Oli ilo näyttää Jutalle yrityksemme monipuolista arkea. Aloitimme päivän toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa käymällä läpi asiakastyytyväisyyskyselymme rakennetta, sen jälkeen Jutta osallistui englanninkieliseen palaveriin liittyen IoT-ratkaisuihimme, keskustelimme ISS:n tytäryhtiön Laatutakuun toimitusjohtajan kanssa yrittäjyydestä, kävimme lounaalla yhdessä asiakkaamme kanssa, kokoustimme rekrytointitilanteestamme ja ennen NY Job Shadow -päivään osallistuneiden yhteistä päättäjäisjuhlaa suunnittelimme vielä oman tiimini huomisen palaverin, Sari kertoo.