Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista

Oppisopimusviikko käynnissä – ISS kumppanina

Ensimmäistä kertaa järjestettävä valtakunnallinen Oppisopimusviikko on parhaillaan käynnissä. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen suojelemalla viikolla on tavoitteena tuoda esiin oppisopimusopiskelun mahdollisuuksia. ISS on Oppisopimusviikon kumppanina, koska oppisopimuskoulutus on yritykselle strateginen valinta: ammattitaitoinen henkilökunta on palveluyrityksen ensisijainen voimavara.
Oppisopimus on työelämälähtöinen tapa opiskella ammatti tai täydentää osaamistaan. ISS kouluttaa oppisopimuksella osaajia kaikkiin palveluihinsa: siivoukseen, kiinteistöjen ylläpitoon ja ruokailupalveluihin. Vuonna 2016 ISS:ltä valmistui oppisopimuksella 171 henkilöä perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.

– Oppisopimus on meillä ISS:llä strateginen valinta. Visionamme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Sen toteutuminen edellyttää ammattitaitoista henkilökuntaa, joka osaa vastata asiakkaidemme toiveisiin ja myös ylittää ne, ISS Palveluiden toimitusjohtaja Jukka Jäämaa sanoo.

– Osaava henkilökunta on palveluyritykselle ensisijainen voimavara koko liiketoiminnan kannalta. Samalla oppisopimuskoulutus on meille tapa tukea henkilöstömme urapolkuja, Jäämaa lisää.

Oppisopimuskoulutus on yritykselle myös rahallinen satsaus. Perustutkinto maksaa ISS:lle työnantajana noin 3 500 euroa.

– Tärkeintä koulutuksen onnistumisessa on paitsi opiskelijan oma motivaatio, myös se, että hänen työpaikkaohjaajansa ja esimiehensä sitoutuvat koulutukseen. Tässä me olemme onnistuneet: tänä syksynä tutkintotavoitteisen koulutuksen aloittaa vielä sata henkilöä ja ensi kevään oppisopimusryhmiin alkaa hakuaika tammikuussa, ISS Palveluiden henkilöstöjohtaja Sari Suono-Rasehorn sanoo.