Valitse maanosa  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Ajankohtaista
TRAINEE LOGO 2016_LT2

Hae ISS Global Management Trainee -ohjelmaan – nyt!

Syksyllä 2017 käynnistyvän ISS Global Management Trainee -ohjelman hakuaika on alkanut. Viidettä kertaa käynnistyvä ohjelma on tarkoitettu akateemisen tutkinnon hiljattain suorittaneille nuorille. Ohjelmassa on mukana 20 ISS-maata ja maailmanlaajuisesti lähes 45 valmennettavaa.

Ohjelma tarjoaa uransa alkumetreillä oleville nuorille kehittymisen ja oppimisen mahdollisuuksia, sopivasti vastuuta ja kansainvälistä ulottuvuutta.

– Voin todella sanoa, että Global Management Trainee Program lunasti nämä lupauksensa, hehkuttaa juuri ohjelmasta valmistunut Heini Toivanen.

Ohjelmassa keskitytään avainasiakkuuksiin ja niiden johtamiseen, ja trainee pääsee viettämään paljon aikaa asiakasrajapinnassa. Yksi ohjelman parhaista piirteistä onkin mahdollisuus tutustua kaikkeen yrityksen toimintaan.

– Pääsin esimerkiksi siivoamaan, valmistamaan ruokaa, kiristämään ruuveja ja palvelemaan asiakkaita aulassa. Tätä kautta sain arvokasta oppia palveluntuotannon arjesta. Ohjelman edetessä myös vastuu kasvoi, Heini kertoo.

Ohjelmaan kuuluu kolmen kuukauden työskentelyjakso ulkomailla, jolloin trainee pääsee tutustumaan globaaleihin asiakkuuksiin ja ISS:n toimintaan muissa maissa. Heini suoritti ulkomaankomennuksensa Yhdysvalloissa.

– Asuin Austinissa ja pääsin vierailemaan useissa globaalin asiakkuuden asiakaskohteissa niin Texasissa kuin muissakin osavaltioissa. Ulkomaanjakso oli mielettömän opettavainen, ja sain Jenkeistä huikean verkoston ja paljon uusia kokemuksia, Heini muistelee.

ISS haluaa ohjelman kautta löytää tulevaisuuden vahvoja ammattilaisia, jotka pystyvät johtamaan ISS:ää yksittäisten palveluiden tarjoajasta kokonaispalveluratkaisujen tuottajaksi, strategiseksi kumppaniksi asiakkailleen.

– Hakijalla täytyy olla kyky koskettaa ihmisiä ja johtaa joukkoja sekä toimia esimerkillisesti asiakasrajapinnassa – sopiva sekoitus innovatiivista rohkeutta sekä halua kuunnella ja oppia, ISS Palveluiden HRD- ja rekrytointijohtaja Kaisa Tuuliainen sanoo.

Jos sinulla on luja tahto ohjata yritystä kohti strategisia tavoitteita, hae heti! Hakuaika päättyy 19.3.2017.

Hae trainee-ohjelmaan klikkaamalla tästä!

Lue lisää trainee-ohjelman kansainvälisiltä sivuilta:
www.trainee.issworld.com