jan-milligan-photography-JANM1259

ISS Suomessa ja maailmalla

Me luomme tiloja, joissa on hyvä olla

Hyvin hoidetut tilat ilahduttavat käyttäjiään. Niissä on turvallista, tuottavaa ja viihtyisää olla ja työskennellä. Työpaikalla ja paikalla, jossa ihmiset voivat tehdä parhaansa, on eroa.

Toimialat

Teemme maailmastasi toimivan

Älykäs palvelukokonaisuus auttaa organisaatiotasi kasvamaan tuottavasti, toimimaan tehokkaasti ja lisäämään kilpailukykyään. Samalla sinun aikasi vapautuu oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Me toimimme organisaatiosi muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Tuemme menestystäsi toimialasta ja paikasta riippumatta.

FI_2019_CR Report_Cover

iss suomen yritysvastuuraportti

Me luomme kestävää hyvinvointia

Pidämme huolen liiketoimintamme vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja siten merkittävä toimija koko yhteiskuntamme kannalta.

Lue lisää

Todennetusti puhdas tila lisää hyvinvointia

PURE SPACE ei tarkoita pelkästään uutta, korkeampaa hygieniastandardia. Se myös tarjoaa kaiken tiedon, jota tarvitset puhtaustason ylläpitämiseksi, tartuntariskien määrittelemiseksi ja oikeanlaisten toimintaohjeiden laatimiseksi.

Lue lisää

Luomme yrityksellesi arvoa

Autamme saavuttamaan koko potentiaalinne, on kyseessä sitten potilaita parantava sairaala, matkustajia palveleva lentoasema tai huippuosaajia etsivä pankki tai teknologiayritys. Luomme tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Palvelukokonaisuutemme perustuu laatuun, älykkäisiin ratkaisuihin ja ammattilaisiin, jotka välittävät.

People who care_Graded

Ihmisiä jotka välittävät

Jokainen asiakkaan tiloissa työskentelevä ISS:läinen on koulutettu ja motivoitunut työskentelemään laatuvaatimukset täyttäen ja ylittäen. Heidän tavoitteenaan on luoda sinulle turvallisuutta, tuottavuutta ja hyvinvointia. Ammattilaisemme välittävät niistä ihmisistä, joiden elämään palveluillamme vaikutamme. Henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky innoittavat ja ilahduttavat tiloissa toimivia.

High Standards_Graded

Korkeat standardit

Noudatamme kansainvälisiä kiinteistöpalvelualan kriteereitä ja johtavana toimijana olemme myös itse asettamassa standardeja. Asiakkaamme saavat sujuvan kokonaispalveluratkaisun, joka ei vain täytä vaan myös ylittää yrityksen toimintaohjeiden ja viranomaismääräysten vaatimukset.

Intelligent Solutions_Graded

Älykkäitä ratkaisuja

Ymmärrämme toimitilat perin pohjin ja autamme sinua luomaan tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Muovaamme työpaikkastrategioita ja optimoimme tilankäyttöä suunnittelun ja teknologian avulla. Teemme jatkuvasti yhteistyötä asiakkaiden, eri toimialojen asiantuntijoiden ja toimittajien kanssa, jotta voimme ennustaa tulevaisuuden trendejä ja varmistaa, että hyödyt uusimmista palveluinnovaatioista, työpaikkasuunnitelmista ja älykkäistä rakennuksista.

Strategiasta toteutukseen

Meidän ihmisemme välittävät sinusta. Vain harvalla maailmanlaajuisesti toimivalla organisaatiolla on kyky toteuttaa palveluita siinä laajuudessa – ja niin laadukkaina – kuin meillä, täysin omien palveluammattilaistemme tuottamina.

Sijoittajille

Sijoita globaaliin toimialajohtajaan

Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ISS kehittää ihmisten hyvinvointia ja sitoutumista, vähentää ilmastovaikutuksia ja hoitaa kiinteistöjä siten, että niiden arvo säilyy. Teemme tämän yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla tietoa, analytiikkaa ja palveluosaamista asiakaskohteissamme ympäri maailman.

4–6

%

orgaaninen kasvu

5,5

marginaalit

3,0 mrd.

DKK

kassavirta

FI_2019_Fujitsu_Food_06

tervetuloa blogiimme

Asiantuntijajulkaisumme osoitteessa blogi.iss.fi 

kokoaa asiakkaidemme terveiset ja omat ajankohtaisimmat kuulumisemme liittyen työympäristöihin, vastuullisuuteen ja innovaatioihimme.

Klikkaa blogiin!

ME LUOMME TILOJA, JOISSA  ON HYVÄ OLLA.

Yli 60 tuhatta asiakasta yli 30 maassa